2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej...
fot. Anna Daniluk

Domowy pasztet z białej fasoli na kanapki. Sprawdź przepis na wielkanocne śniadanie. Goście będą prosić o dokładkę

Pasztet z białej fasoli. Etap 1

Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej olejem i upiecz w 180° Celsjusza przez 30 minut. Po upieczeniu dodaj 20 g masła do smaku.

Zobacz również

Bydgoska księgarnia Toniebajka została wyróżniona. Ma tytuł Diamentu Patronite

Bydgoska księgarnia Toniebajka została wyróżniona. Ma tytuł Diamentu Patronite

Tatrzańskie Archiwum Planety Ziemia już gotowe. Wiemy co jest w środku ZDJĘCIA

Tatrzańskie Archiwum Planety Ziemia już gotowe. Wiemy co jest w środku ZDJĘCIA

Polecamy

Wystawa obrazów Krzysztofa Iwina na ostródzkim Zamku

Wystawa obrazów Krzysztofa Iwina na ostródzkim Zamku

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz